Bandleden

Blues After Seven‘ bestaat uit:

   Zangeres Carla Groenewegen
Met haar zwoele jazzy stem en charmante uitstraling is zij het ‘bluesy jazzy visitekaartje’ van de band. Haar creatieve teksten geven vorm aan vele nieuwe eigen songs. Vóór Blues After Seven zong zij in een NL band en zong in diverse kleinschalige bandprojecten.

    Drummer André den Hollander
Hij is voor de band steun en toeverlaat  op ritmisch gebied. Zijn drumkits zijn aangevuld met eigen gebouwde ritme instrumenten. De ‘creatieve ritme-rots’ in de branding. Vóór Blues After Seven drumde hij in meerdere lokale bands waaronder de Audio Jacks.

   Gitarist/bluesharp-speler Geke Kajim
Zijn gitaarspel ademt onmiskenbaar het ware ‘karakter van de elektrische blues’. Zijn bluesharp licks kleuren de bluesy jazzy sound van Blues After Seven. Voorheen speelde hij in de fameuze Zuid Hollandse bluesband The Limits. Naast Blues After Seven speelt hij in een mainstream Jazzband.

   Bassist Bert van der Meer
Na jarenlang de 6 snarige gitaar te hebben beroerd werd hij enorm enthousiast over de 4 snarige bas. Sindsdien zijn Bert en zijn bas onafscheidelijk. Samen met André ‘schetst’ hij met veel plezier en ritmische inspiratie de fundamenten van Blues After Seven.

    Gitarist/bandleider Maarten Lindeboom
Als oprichter / bandleider van Blues After Seven zoekt hij altijd naar nieuwe bluesavonturen. Zijn gitaarpartijen, eigen songs en initiatieven leveren mede een bijdrage aan de ontwikkeling van de band. Voorheen speelde hij in Out of the Blue en de 7 Roads Blues Band.